Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - عباس شمس‌اللهی گفت: تاکنون ۴۷ درصد موتورخانه‌های ثبت نام شده استان در سامانه شرکت ملی گاز در بخش اداری و ۶۸ درصد در حوزه خانگی اصلاح و بهینه‌سازی شده است.

او با اشاره به اینکه در سطح استان ۷۶۰ موتورخانه در بخش‌های مختلف اداری و خانگی و غیره وجود دارد، گفت: تاکنون ۳۴۸ موتورخانه در سطح استان در سامانه شرکت ملی گاز ثبت نام شده‌است که از این تعداد ۲۱۶ مورد اجرا و ۱۱۳ مورد دیگر در دست اقدام و در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: در راستای بهینه‌سازی مصرف گاز موتورخانه‌ها در بخش‌های مختلف اداری، خانگی، تجاری و آموزشی بیش از ۱۳ میلیارد ریال به مجریان طرح بهینه‌سازی پرداخت شده است.

شمس اللهی با بیان اینکه برای اجرای طرح بهینه‌سازی موتورخانه‌های ثبت نام شده بیش از ۴۶ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده‌ است، گفت: طرح ملی اصلاح و بهینه‌سازی موتورخانه واحد‌های مسکونی، اداری، آموزشی، تجاری از سال گذشته آغاز شده و متقاضیان پس از ثبت نام در سامانه شرکت ملی گاز، مشمول پرداخت هزینه اصلاح و بهینه‌سازی موتورخانه از سوی شرکت گاز استان می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: در این طرح سه عامل اصلی صرفه جویی در موتورخانه‌ها شامل عایق کاری موتورخانه، نصب رسوب گیر آب ورودی موتورخانه و تنظیم مشعل توسط ناظرین شرکت گاز مورد بررسی قرار گرفته و یک شرکت مورد تأیید و دارای صلاحیت، به عنوان مجری طرح انتخاب می‌گردد که پس از انعقاد قرارداد با مالک ساختمان، بسته به میزان نیاز موتورخانه به اصلاح و بهینه‌سازی، مبالغی که می‌تواند تا حداکثر ۱۰۰ درصد کل هزینه‌ها را پوشش دهد توسط شرکت گاز به مجری پرداخت می‌شود.

شمس اللهی افزود: این طرح به منظور کاهش هدر رفت انرژی و اصلاح مصرف گاز در موتورخانه آغاز شده و فرصتی مناسب برای انجام اصلاح و بهینه‌سازی موتورخانه است که مردم از این فرصت استفاده کنند و با استفاده از پرداخت هزینه توسط شرکت گاز، هزینه‌های مستمر مصرف گاز و استهلاک موتورخانه و آلاینده‌های زیست محیطی را کاهش دهند.

انتهای پیام/ ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گاز بهینه سازی موتورخانه ها بهینه سازی موتورخانه اصلاح و بهینه سازی شرکت گاز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۹۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: در این کلان‌شهر طرحی با هدف توسعه استفاده شهروندان مشهدی از موتور سیکلتی برقی کلید خورده است.

جعفر شمس با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سوخت ناوگان حمل‌ونقل درون شهری یکی از مهم‌ترین موضوعات حمل‌ونقل درون شهری است.

وی افزود: در تمام کشور مشکلاتی برای سوخت خودروها وجود دارد که این مشکل هیچ ارتباطی به شهرداری ندارد و متولی توزیع سوخت وزارت نفت وشرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

مدیر عامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد در ادامه گفت: وظیفه شهرداری ایجاد سامانه‌های محلی برای ثبت اطلاعات پیمایش خودروها و ارسال اطلاعات درست برای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

شمس با بیان اینکه کارکرد این سامانه به این صورت است که سوخت بر اساس عملکرد ناوگان واریز شود، اظهار داشت: تمام کلان‌شهرها سامانه محلی خودشان را به مراتب با دقت بیشتری دارا هستند و قابلیت پاسخگویی بیشتری برای راننده‌های آن شهر راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: موضوعی که در این ارتباط باید پیگیری شود، بارنامه‌های درون شهری است که اگر بر اساس قانون‌های سامانه ارسال و صحت اطلاعات تصحیح شود، مشکل رانندگان برطرف خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: در این کلان‌شهر طرحی با هدف توسعه استفاده شهروندان مشهدی از موتور سیکلتی برقی کلید خورده است، قبلاً موتور به صورت قسطی بدون پیش پرداخت با نرخ چهار درصد به شهروندان ارائه می‌شد اما در طرح پیکار برای موتورهای کار کرده درصد نرخ سود از چهار درصد به صفر درصد و مدت اقساط از ۲۴ ماه به ۳۶ ماه رسیده است که این طرح با استقبال خوبی همراه شد و تقریباً کل ظرفیت پیش‌بینی شده در کمتر از هفت روز پر شد و انشاالله واگذاری موتورها از هفته آینده شروع خواهد شد.

کد خبر 749952

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی